Änligen är jag fri från nageltrång

Hejsan, hejsan, trevlig tisdag på er. Idag hade jag tänkt prata lite extra om företaget Fina Fötter i Sjöstan som hjälpt mig med min problematik med mina fötter genom Medicinsk fotvård i Sickla. Av dem fick jag bland annat mycket hjälp med nageltrång.

Jag har tidigare nämnt att jag jobbar för ett företag inom IT och media, i julklapp fick vi alla anställda något lite speciellt av dem. Jag fick ett presentkort hos salong Fina Fötter då de vet att jag har lite problematik med mina fötter, det var en julklapp jag blev oerhört glad över. Det betydde lite extra för att jag lätt får nageltrång som gör det lite svårare för mig i vardagen, att få det här presentkortet gjorde att jag äntligen kunde få medicinsk fotvård i Sickla. Jag fick den hjälp jag behövde med mitt nageltrång och sedan gjorde de även en nagelkorrigering på en av mina tånaglar som brutits på mitten, allt gjordes för att jag och mina fötter skulle må så bra som möjligt. Allt fokus låg hela tiden på att resultatet skulle göra mitt besök värt det, de gjorde allt för att jag skulle gå därifrån nöjd. Hela besöket slutade med en skön fotmassage för att mjuka upp fötterna efter allt fixande så att fötterna verkligen fick njuta. Efter mitt besök mår mina fötter så mycket bättre, de är helt återställda och både känns bra och ser bra ut, det enda som behövdes var lite medicinsk fotvård i Sickla. Om du skulle ha liknande problem eller några andra problem med dina fötter så kan jag verkligen rekommendera dig att vända dig till det här företaget.